20. septembrie 2022

Ne-au vizitat elevii de la Liceul Reformat Satu Mare

Luni, 19 septembrie 2022, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, a avut loc o întâlnire cu elevi ai Liceului Reformat Satu Mare sub îndrumarea doamnei profesor Nicoleta Vlad. Gazde ale întâlnirii au fost Felician Pop și  Georgeta Govor. Fiecare dintre elevii participanți au prezentat momente artistice: Kala Gergö- trompetă,Sógor Abigél-fluier, Pop Ingrid,TegzeTamara (chitară) și Sógor Abigél- muzică religioasă, Béres Kristóf și Papp Amanda- dans popular maghiar.

În final au avut loc discuții pe tema acestei întâmplări artistice între invitați și gazde, iar Georgeta Govor a susținut un minirecital cuprinzând piese folk în limbile română și maghiară.

Această activitate se dorește a fi un preambul pentru întâlniri viitoare și cu alți elevi și profesori din școlile sătmărene.

Considerăm că suntem gazde primitoare pentru toți cei care vor să se exprime artistic. Scopul acestor întâlniri este descoperirea de noi talente dornice să participe la diverse manifestări culturale organizate de instituția noastră și astfel să mențină vie viața culturală sătmăreană.

Evenimente, PaginaPrincipala, Prima, Ştiri
About Stirbu Loredana