5. iunie 2015

Expoziţie de sculptură „Kurtinecz Peter”

Centrul de Creaţie în colaborare cu Asociaţia Culturală Sătmărenii cu sprijinul Consiliului Judeţean a organizat miercuri, 3 iunie, expoziţia de sculptură „Kurtinecz Peter”. Evenimentul a avut loc în Galeria Centrului de Creaţie.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în colaborare cu Asociaţia Culturală Sătmărenii cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare a organizat miercuri, 3 mai, vernisajul „Kurtinecz Peter”.

Sculptura este o artă a volumelor în spațiu care încearcă să atingă coarda sensibilă a persoanelor prin expunerea spațială a diferite obiecte reale, tridimensionale. Perceperea obiectelor tridimensionale poate avea loc atât pe cale vizuală cât și pe cale tactilă. Aparent, sculptura se adresează văzului, dar în realitate această formă de artă se adresează, mai ales, tactilului.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare este o instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare, având ca şi atribuţii principale: conservarea şi promovarea culturii tradiţionale sătmărene.

kurtinecz (7) kurtinecz (6) kurtinecz (5) kurtinecz (4) kurtinecz (3) kurtinecz (2) kurtinecz (1)

PaginaPrincipala, Ştiri
About dede.g