10. septembrie 2021

Expoziția Colectivă „S-a ivit pe culme Toamna” – 7 sept 2021

Marți, 07.09.2021 ora 15, a avut loc în Galeria de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu a avut loc vernisajul expoziției colective a artiștilor plastici de la Asociația Culturală Sătmărenii.
Expoziția, purtând un titlu sugestiv, „S-a ivit pe culme Toamna”, a fost ocazia perfectă pentru reîntâlnirea artiștilor plastici cu iubitorii de artă.
Despre lucrări au vorbit dr. Pop Felician- director adjunct, pictorul Kovács Emil Lajos și dr. Enyedi Ștefan referent.
După o pauză de mai bine de un an și câteva luni, expun artiștii: Szodoray Parádi Hajnalka, Koter Vasile, Estan Ecaterina, Foriș Ecaterina, Guga Margareta Elisabeta, Talpos Elisabet, Tămășan Andrea, Keiser István, Sălăjan C. Ioan, Veress Elisabeta, Moldovan Cristina, Bob Lóránt, Papp Zoltán, Kovács Emil Lajos, Podolyák Vilmos, George Dan, Dragoș Vasile, Vari Vasile.
Pe lângă statuetele din marmură și lemn, un basorelief cu autoportret, scene de basm și rurale, găsim peisaje inspirate de toamnă, natură moartă cu flori specifice diferitelor anotimpuri, picturi clasice și abstracte precum și lucrări în metaloplastie.
Momentele muzicale au fost asigurate de interpreții de muzică folk, Adrian Lupescu și George Negrea.

GALERIE FOTO  AICI

PaginaPrincipala, Prima, Ştiri, Vernisaje de expoziţii
About Stirbu Loredana