16. ianuarie 2015

Mihai Kirilla, expoziție de grafică la Centrul de Creație

Centrul de Creație Satu Mare a găzduit astăzi vernisajul expoziției de grafică semnată de tânărul artist plastic Mihai Kirilla. Artistul impresionează cu zece lucrări în care câinele este deformat și pus într-un context mai special, mai fantastic.

Cele zece lucrări sunt realizate de către artist folosind tehnica pastel și creion grafic și sunt rezultatul temelor și studiilor pentru îmbunătățirea și perfecțiunea tehnicii.

Folosind o tehnică surprinzătoare, Mihai  prezintă în lucrările lui ”ciclul vieții prin care trece un câine”, nașterea, iubirea și moartea, se regăsesc în expoziția acestuia.

Mihai Kirilla este membru al Asociației Culturale Sătmărenii, a făcut parte din Cenaclul Alfazet și este  absolvent al Liceului de Artă Aurel Pop și al Facultății de Artă Cluj Napoca.

În 2009 a avut prima expoziție personală la Centrul de Creație Satu Mare iar în 2012 o expoziție în Dublin, Irlanda. Momentan este caricaturist și lucrează în domeniul decorațiunilor artistice interioare și exterioare pe perete.

DSC_1871 DSC_1873 DSC_1874 DSC_1875 DSC_1888 DSC_1892

PaginaPrincipala, Ştiri
About dede.g