25. noiembrie 2021

Medalion cultural „Felician Pop – 60”

În organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Cenaclul „Cronograf”, miercuri 24 noiembrie 2021, a avut loc medalionul Cultural „Felician Pop – 60”.
Au luat cuvântul: Robert Laszlo – managerul C.J.C.P.C.T. Satu Mare, Cristian Valer Beșeni – vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, înmânându-i din partea CJSM o Diplomă de Excelență, Loredana Știrbu, Cornelia Pop Bălan, Vasile Conioși Mesteșanu, Dumitru Țimerman, Mihai Sas, Gabriel Pustai, Vasile Koter, Rodica Bogan, cât și tânărul cantautor – Adrian Lupescu.
Pe pianul din Galerie de Arte a instituției, au fost expuse cele 21 de volume de literatură, istorie, știință și trei albume monografic, ca rod al multor ani de eforturi pe tărâmul cultural. De asemenea, pe ecranul din fața participanților, au fost derulate imagini cu întâlnirile unor cunoscuți oameni de cultură, precum și un interesant interviu care a avut loc la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare.

FOTO AICI:

Evenimente, Manifestări culturale, PaginaPrincipala, Prima, Ştiri
About Stirbu Loredana