21. septembrie 2015

Lansare de carte la Centrul de Creație – „Dincolo de aparenţe”

Centrul de Creaţie în colaborare cu Asociaţia „Werding Hoffman”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare a lansat vineri, 18 septembrie, cartea „Dincolo de aparenţe (biografia lui Robert Veres)”.

Cartea „Dincolo de aparenţe (biografia lui Robert Veres) scrisă de Daniel Ioan Ţole a luat naştere dintr-o dorinţă a personajului principal de a arăta lumii faptul că şi persoanele care suferă de sindromul Werding Hoffman, pot duce o viaţă normală.

„Dincolo de aparenţe” este a treia carte a lui Daniel Ioan Ţole şi la fel ca primele două, aceasta este legată de un eveniment caritabil.

Daniel susţine un vis măreţ de-al lui Robert, de a construi, o tabără pentru tinerii cu dizabilităţi. Aşadar lansarea cărţii este un eveniment cultural caritabil: „Diferiţi şi totuşi egali”.

Robert Veres a declarat pentru TV1 Satu Mare faptul că până în prezent cartea, scrisă de Daniel Ioan Ţole, a fost lansată la Arad, Bucureşti şi Carei.

Toţi banii strânşi din vânzarea cărţii şi din donaţii vor fi oferiţi Asociaţiei „Werding Hoffman”, pentru construirea unei tabere speciale pentru tinerii cu dizabilităţi.

PaginaPrincipala, Ştiri
About dede.g