24. martie 2015

Iosif Țiproc comemorat printr-un concurs de reportaje

Luni, 23 martie, la Colegiul Național „Doamna Stanca” a avut loc cea de-a 3-a ediție a Concursului de Reportaje “Iosif Țiproc”. Florin Lăcătuș a obținut Premiul Special din partea familiei Țiproc.

Consiliul Județean prin Centrul de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Sătmărene în colaborare cu Inspectoratul Școlar, Colegiul Național „Doamna Stanca”și Asociația Scriitorilor de Nord Vest Satu Mare a organizat luni, 23 martie, la Colegiul Național „Doamna Stanca”, concursul de reportaje „Iosif Ţiproc”.

Juriul a fost format din jurnaliști si scriitori sătmăreni: Teodor Curpaș, Felician Pop, Adriana Tivadar, Aurel Pop și Robert Laszlo.

Marele premiu l-a obținut Diana Fanea, elevă la Colegiul Național „Doamna Stanca”. Ca în fiecare an, s-a acordat și un premiu special din partea familiei scriitorului. Anul acesta “Premiul Familiei Țiproc” l-a obținut elevul Florin Lăcătuș, de la Liceul “Unirea”. Acesta a scris reportajul cu branula pe mână, în timp ce era internat la Spitalul Județean.

Concursul își propune să descopere și să formeze noi valori provenite din rândul elevilor de liceu și a studenților sătmăreni.

tiproc (1) tiproc (2) tiproc (3) tiproc (4) tiproc (5) tiproc (6)

PaginaPrincipala, Ştiri
About dede.g