24. martie 2015

Expoziția „Simboluri astrale în arhitectura tradițională maramureșeană” și-a deschis porțile

Marți, 24 martie, Consiliul Județean în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Asociația Millennium din Baia Mare a organizat expoziţia vernisaj „Simboluri astrale în arhitectura tradițională maramureșeană”, în Galeria Centrului de Creație.

În Galeria Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare are loc o expoziție de fotografie dedicată „Anului Internațional al Luminii – 2015” numită „Simboluri astrale în arhitectura tradițională maramureșeană”.

Fotografiile lui Ilie Tudorel, au fost publicate în albumele de artă fotografică „Stilul de viață european în Transilvania de Nord” și “Fotoetnografică”. A avut până în prezent 12 expoziții personale în diverse așezăminte de cultură din Cluj-Napoca, Oradea, Bistrița, Baia Mare, Carei, Ardud și Cernești, dar a expus și în cadrul a 14 expoziții de grup în România și în străinătate.

Expoziția va fi deschisă în perioada 24 martie – 14 aprilie, de luni până joi între orele 8.00 și 16.00 și vineri de la ora 8.00 la 13.00.

ilie tudorel (1) ilie tudorel (2) ilie tudorel (3) ilie tudorel (4) ilie tudorel (5) ilie tudorel (6) ilie tudorel (8) ilie tudorel (9)

PaginaPrincipala, Ştiri
About dede.g