23. octombrie 2019

Expoziția de pictură Estan Katalin

În organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Asociația Culturală „Sătmărenii”, în Galeria de Artă a Centrului de Creație, miercuri 23 octombrie 2019 a avut loc expoziția de pictură a artistei, Estan Katalin.
În deschiderea evenimentului au luat cuvântul: Robert Laszlo – managerul instituției organizatoare, Felician Pop – președintele Asociației Scriitorilor de Nord- Vest, Enyedi Ștefan – referent C.J.C.P.C.T. Satu Mare, iar tânărul interpret de muzică folk, Adrian Lupescu a cântat două compoziții proprii.
Ecaterina Estan este o pictoriță din Satu Mare, care după pensionare și-a dedicat viața picturii. A terminat pictura la Școala de Artă din Satu Mare, după care s-a angajat să se perfecționeze la diferite academii care țin cursuri „online” pe internet.
Are o precizie deosebită mai bine zis riguroasă în executarea figurilor din picturi și folosește a cronomatică deosebită uimind cu bogăția și varietatea culorilor și nuanțelor pe cei ce admiră și contemplează opera ei.

Galerie FOTO

PaginaPrincipala, Prima, Ştiri
About dede.g